Nytt bad

Drømmer du om nytt bad?

Med oss kan du få drømmebadet ditt til avtalt tid og pris – inkludert all nødvendig dokumentasjon.

For de fleste kan et nytt bad være overveldende når man skal velge ut innredning, fliser og farger til det nye badet, spesielt når mulighetene er så mange som de er. I tillegg må man tenke på de tekniske utfordringene med rørleggerarbeid, vanntilførsel, avløp og elektrisitet. Derfor vil det være smart å velge en entreprenør der du kan få «alt på et sted».

Vi har alle de nødvendige samarbeidspartnerne for å kunne utføre prosjektet fra A til Å, som vil si at du trenger kun å forholde deg til oss. Uansett hvor godt du planlegger vil pålitelige og fagkyndige håndverkere gjøre jobben mye enklere, og arbeidet utføres etter gjeldende forskrifter.

Kontakt oss gjerne i dag så kan vi komme hjem til deg på en gratis befaring og gi deg et uforpliktende tilbud. Vi strekker oss alltid så langt det går for å møte kundens behov og ønsker. Du kan komme med dine idéer og ønsker, og med vår lange erfaring og gode kompetanse vil vi finne de beste løsninger som er tilpasset din stil og dine behov. Med oss som din rørlegger vil vi sørge for at ditt drømmebad blir en realitet, med nye og moderne løsninger!

Ønsker du å bygge nytt bad?

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat! Vi strekker oss alltid så langt det går for å møte kundens behov og ønsker. Du kan komme med dine idéer og ønsker, og med vår lange erfaring og gode kompetanse vil vi finne de beste løsninger som er tilpasset din stil og dine behov. Med oss som din rørlegger vil vi sørge for at ditt drømmebad blir en realitet, med nye og moderne løsninger!